מצרכים
אנו שמחים לבשר לכם על מחלקה חדשה בשולינק’ה מוצרים טבעוניים.
אין דרך טובה יותר לחגוג את זה יותר מאשר עם פיצה 

אז מה בתפריט
מתכון לפיצה טבעונית במיוחד בשבילכם 


חצי ק”ג קמח לפיצה
330 מ”ל מים ( כוס וחצי
שתיים וחצי כפות שמן
20 גרם סוכר
11גרם מלח (כף)
7 גרם שמרים יבשים
אופן ההכנה
1.מערבבים קמח סוכר ושמרים בקערה גדולה
2. מוסיפים מלח ומערבבים שוב
3. מערבבים יחד את כל הנוזלים בקערה נפרדת ומוסיפים לקערת היבשים
4. לשים כ- 10 דקות לא פחות, עד לקבלת בצק חלק
5. מכסים במגבת לחה ומחכים שהבצק יכפיל את נפחו בערך שעה וחצי, מחלקים את הבצק לארבע ויוצרים כדור חלק מכל רבע בצק. לאחר מכן, מכסים את הכדורים במגבת לחה ומתפיחים 20 דקות.
6. על משטח מקומח היטב מרדדים כל כדור לעיגול דק מניחים פרוסות עגבנייה בצל ופלפל חריף בוזקים שמן זית בנדיבות ומעט מלח ים אטלנטי ופורסים גבינה טבעונית.
7. אופים בתנור שחומם מראש לחום הגבוה ביותר בחלקו העליון של התנור למשך 5-10 דקות.
8. הפיצה מוכנה כאשר היא זהובה ונוצרות בועות של בצק.