שומרים על הטריות ונהנים מהאיכות

מצרכים

מספר טיפים שישמרו על טריות הפירות והירקות ויתנו להם אורך חיי מדף ארוכים יותר.

? לא שוטפים את הפירות והירקות לפני האחסון
כולנו יודעים שלפני שאוכלים פירות וירקות חייבים לשטוף אותם, וכולנו גם מנסים להיזהר במיוחד בימים אלו עם כל דבר שאנחנו נוגעים בו, אבל שטיפה של פירות וירקות לפני שהם נכנסים בשלמותם למקרר פוגעת בשכבה החיצונית שמגינה עליהם באופן טבעי.
? לכל פריק וירק יש שם ואופי משלו
יש פירות וירקות עדינים יותר ויש כאלה שפחות. לכן, מומלץ להפריד ביניהם ולא לאכסן את כולם יחד באותה מגירה, בלי שום חציצה. אם קניתם חסות או תרד, הקפידו להפריד אותם מהעגבניות והאבטיח ואם יש לכם עשבי תיבול טריים, תנו להם לנשום כמה שאפשר במקום משלהם, לא צמוד למלפפונים ולמלון.
? אם ארזו את המוצר, יש לזה סיבה.
חלק מהירקות בסופר נמצאים מפוזרים על המדף שלהם, אבל חלק אחר, כמו גזר למשל, מגיעים בשקיות מיוחדות משלהם, עם חורים קטנים שמאפשרים להם לנשום בדיוק כמו שהם צריכים בזמן שהם במקרר. השאירו אותם שם ואל תפזרו אותם סתם במקרר.

מוצרים שלנו המופיעים במתכון