מצרכים
סופגניות מטורפות, מתכון מנצח לסופגניות בוטיק אצלכם בבית
עם מגוון של מילוים ותוספות
רכיבים:
30 גרם שמרים טריים (2 כפות)
כוס חלב 220 מ”ל
כוס סוכר 240 גרם
2 חלמונים
3.5 כוסות קמח (500 גרם)
גרידה מחצי לימון
קורט מלח
תמצית וניל
חמאה 70 גרם
לטיגון-750 מ”ל שמן זית מעודן זיתא
הוראות הכנה:
בצק-
• בקערת מיקסר עם וו לישה שופכים את הרכיבים היבשים פנימה (קמח, שמרים, מלח וסוכר) מערבבים כדקה במהירות נמוכה, ואז מוספים את שאר הרכיבים
• לשים במשך 5 דקות במהירות בינונית. אם הבצק יבש ופרורי מוספים מעט חלב, אם הבצק דביק מסיפים כף או 2 קמח, התוצאה צריכה להיות בצק חלק ומבריק (לא דביק ולא יבש)
תפיחה ראשונה-
• מכסים את הקערה בניילון נצמד ומתפיחים על להכפלת הנפח (כשעה בערך)
צורה ותפיחה שניה-
• קורצים מהבצק כדורים בגודל שווה של 50 גרם כל אחד ומסדרים על נייר אפיה ברווחים.
• מתפיחים פעם שניה למשך שעה
טיגון-
מחממים 750 מ”ל שמן זית מעודן לטמפ’ של 165 מעלות, מכניסים את הסופגניות ל2-3 דקות לכל צד, מוציאים את הסופגניות לנייר סופג
הצעות הגשה-
• הקלסית- מזריקים ריבת תות ומפזרים בנדיבות אבקת סוכר
• השובבה- קרם שמנת ורוטב פירות יער
• המושחתת-גאנש שוקולד מריר
סופגניות מטורפות, מתכון מנצח לסופגניות בוטיק אצלכם בבית
עם מגוון של מילוים ותוספות
רכיבים:
30 גרם שמרים טריים (2 כפות)
כוס חלב 220 מ”ל
כוס סוכר 240 גרם
2 חלמונים
3.5 כוסות קמח (500 גרם)
גרידה מחצי לימון
קורט מלח
תמצית וניל
חמאה 70 גרם
לטיגון-750 מ”ל שמן זית מעודן זיתא
הוראות הכנה:
בצק-
• בקערת מיקסר עם וו לישה שופכים את הרכיבים היבשים פנימה (קמח, שמרים, מלח וסוכר) מערבבים כדקה במהירות נמוכה, ואז מוספים את שאר הרכיבים
• לשים במשך 5 דקות במהירות בינונית. אם הבצק יבש ופרורי מוספים מעט חלב, אם הבצק דביק מסיפים כף או 2 קמח, התוצאה צריכה להיות בצק חלק ומבריק (לא דביק ולא יבש)
תפיחה ראשונה-
• מכסים את הקערה בניילון נצמד ומתפיחים על להכפלת הנפח (כשעה בערך)
צורה ותפיחה שניה-
• קורצים מהבצק כדורים בגודל שווה של 50 גרם כל אחד ומסדרים על נייר אפיה ברווחים.
• מתפיחים פעם שניה למשך שעה
טיגון-
מחממים 750 מ”ל שמן זית מעודן לטמפ’ של 165 מעלות, מכניסים את הסופגניות ל2-3 דקות לכל צד, מוציאים את הסופגניות לנייר סופג
הצעות הגשה-
• הקלסית- מזריקים ריבת תות ומפזרים בנדיבות אבקת סוכר
• השובבה- קרם שמנת ורוטב פירות יער
• המושחתת-גאנש שוקולד מריר